Over Milksy

Hi mama,

Bij Milksy begrijpen we het belang van moedermelk voor pasgeborenen en baby’s. Daarom zijn we gespecialiseerd in het vriesdrogen van moedermelk om de voedingswaarde te behouden en het voor moeders gemakkelijker te maken om hun moedermelk op te slaan en te vervoeren.

Ons team  maakt gebruik van geavanceerde technologie en processen om moedermelk te vriesdrogen, waarbij het watergehalte wordt verwijderd terwijl de voedingsstoffen en antilichamen van de melk behouden blijven. Dit proces zorgt ervoor dat de melk minstens 4 jaar lang vers en veilig blijft voor consumptie.

We zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige, veilige en handige oplossingen voor het opslaan van moedermelk voor moeders. Milksy Babyfood is ontworpen om het voor moeders gemakkelijk te maken om hun moedermelk op te slaan en te vervoeren of ze nu thuis zijn of onderweg.

Bij Milksy zijn we gepassioneerd over het helpen van moeders om de best mogelijke voeding voor hun baby’s te bieden. We geloven dat elke moeder toegang verdient tot veilige en handige oplossingen voor het opslaan van moedermelk en we zijn toegewijd om dat te realiseren.

    Bereikbaarheid

Maandag – Zaterdag 10:00 – 16:00

Tel: 085 401 65 77
Email: info@milksy.nl

Onze waardes

Wij vinden een aantal punten erg belangrijk binnen Milksy, deze delen wij graag met jullie!

Hygiëne

Zonder goede hygiëne en beschermingsmiddelen gaan wij niet aan het werk.

Veiligheid

Wij behandelen jouw moedermelk als de onze en zorgen voor veilige omstandigheden voor jouw melk.

Klanttevredenheid

We staan te allen tijde voor jullie klaar en horen het graag als we iets beter kunnen doen!

Ontwikkelingen

Alles is een leerproces, we zullen dus constant op zoek blijven naar innovatieve ontwikkelingen.