Over Milksy

Hi there,

Wij zijn de gelukkige familie Hilson, bestaande uit Divano, Lotte & baby Evelyn, die ons gezin sinds februari 2023 compleet heeft gemaakt.

Met de komst van een baby is onze wereld positief veranderd. Een paar jaar geleden hadden we nooit kunnen bedenken dat we een bedrijf zouden starten die moedermelk omtovert tot poeder. Ineens zijn vraagstukken als ‘hoe bewaar ik mijn moedermelk het langste, zonder voedingsstoffen te verliezen?’ een belangrijk onderdeel van je dag. Hier hebben we ons in verdiept en van onze droom werkelijkheid gemaakt. We nemen je graag mee en willen dat ook jij kan genieten van alle voordelen die gevriesdroogde moedermelk met zich meebrengt!

Gemak is iets waar we ontzettend veel waarde aan hechten. Welke mama wil dat nou niet?

Het is voor ons belangrijk dat onze service voor elke mama handig is. Producer je heel weinig en wil je zo veel als mogelijk uit je borstvoeding halen? Of ben je juist een overproducer en wil je je geen zorgen maken om en volle vriezer? Milksy Babyfood biedt voor eenieder een oplossing. You deserve it!

Moedermelk is kostbaar en elke druppel is waardevol. Milksy Babyfood heeft als doel een betere manier te vinden om de voedingswaarde van moedermelk op lange termijn te behouden. Zo kan je kleintje jarenlang profiteren van jouw kostbare goud. De moedermelkpoeder kan worden gebruikt voor flesvoeding of als voedingssupplement bij vaste voeding. Thuis gebruiken we het ook voor een extra immuniteit boost bij ziekte, ideaal!

We zijn ongelooflijk dankbaar voor alle moeders die tot nu toe gebruik hebben gemaakt van onze vriesdroogservice en we voelen ons vereerd dat we deel hebben mogen uitmaken van hun breastfeeding journeys.

Als je vragen hebt over onze service, neem dan gerust contact met ons op!

Heel veel liefs,
Lotte & Divano

    Bereikbaarheid

Maandag – Zaterdag 10:00 – 16:00

Tel: +316 820 664 79
Email: info@milksy.nl